Kultur & Nöje.

2017-12-08 12:27
 • Maria Mäki ”Ola from the ­series Somnia”
  Maria Mäki ”Ola from the ­series Somnia”
 • Anthony Furness ”Fårö 2017”
  Anthony Furness ”Fårö 2017”
 • Bernt Lindgren ”Spårsvetsare”
  Bernt Lindgren ”Spårsvetsare”
 • Roine Magnusson ”Silveroriginal”
  Roine Magnusson ”Silveroriginal”
 • Ann Frossen ”Green leafs”
  Ann Frossen ”Green leafs”

Samlingsutställning på Centrum för fotografi

För 16:e året bjuder Centrum för fotografi in till samlingsutställningen Salong CFF. Centrum för fotografi är en rikstäckande förening för foto­grafer, med sitt galleri i kulturhuset Kapsylen på Tjärhovsgatan 44.

På Salong CFF deltar ett 100-tal fotografer med en bred mångfald av bilder. Under lördagen är det vernissage med glögg och pepparkakor. Alla bilder finns till försäljning för kontant betalning och Kapsylen håller sam­tidigt sin traditionella julmarknad en trappa upp.


BRA JOURNALISTIK ÄR INTE GRATIS

Gillar du det vi gör?
Swisha en peng till: 123 401 876 8


ETC Stockholm visar här ett urval av fotografier från utställningen som pågår till söndag den 17 december och håller öppet måndag–fredag klockan 12–18, lördag–söndag klockan 12–17.

DIGITAL PRENUMERATION

TVÅ VECKOR GRATIS!

Läs alla artiklar från Dagens ETC utan kostnad första två veckorna. Därefter är priset 199 kronor/månad. Ingen bindningstid. Du får dessutom Dagens ETC direkt till din mejl, alla dagar i veckan. Beställ för att läsa direkt.

Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner du prenumerationsvillkoren och samtycker till att ETC-företagen hanterar dina personuppgifter